Guatlles en escabetx i una ampolla de Petit Bernat

Aquest cap de setmana tenim guatlles en escabetx. Som així d’esplèndids! Ja hem escabetxat tonyina, bonítol i musclos i els debíem als nostres clients més carnívors un escabetx també per ells.

Com sempre, a part del nostre oli d’oliva arbequina també fem servir un vinagre de muscat que, amb les herbes i espècies, fa que tot plegat quedi per sucar-hi pa.

Per acompanyar les guatlles hem pensat que hi anava bé una ampolla de Petit Bernat d’Oller del Mas, de la DO Pla de Bages. Ens en queden molt poques, així que aviseu-nos si veniu perquè us en guardem una.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s