El bacallà Skrei ja ha arribat a El Xiringo

ImatgeUna vegada més, els pescadors dels fiords noruecs, han fet possible tornar a tenir aquí el bacallà més exquisit del món, acabat de pescar.

Aquest és el bacallà Skrei, també conegut com el bacallà “pata negra”.

Entre els mesos de gener i abril, les  les aigües de les illes Lofoten reben el que diuen, el millor bacallà del món. Skrei que vol dir nòmada migra a les aigües d’aquestes illes en l’època de reproducció.

skrei3

Aquest bacallà amb carn de textura ferma i sucosa, molt fina i blanca, es molt versàtil a l’hora de cuinar-lo. 

És per això, que si voleu donar un plaer al vostra paladar, a El Xiringo us emplacem a que vingueu a tastar aquesta joia del mar. Fins a final de mes, en tindreu de dijous a diumenge, ben fresquet, cuinat de maneres diferents.

US ESPEREM!

Imatge

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s